پتروشیمی
منیزیم
فولاد
سیمان

ممنطقه ویژه اقتصادی لامرد در سال 89 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و هیئت دولت این مصوبه را در سال 90 ابلاغ کرد. این منطقه به عنوان قطب بزرگ صنعتی-معدنی کشور در جنوب استان فارس و و همجوار با دو استان هرمزگان و بوشهر و در محل تلاقی سه استان دارای منابع سرشار نفت و گاز ( فارس، بوشهر و هرمزگان ) واقع شده است. این کانون صنعتی با مساحت حدود ۸۵۰۰ هکتار از زیرمجموعههای سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) است و در اسناد ملی و آمایش سرزمینی از جایگاه بارز و برجستهای برای توسعه صنعتی کشور و تحقق جهش تولید محسوب میشود و با اهدافی نظیر انتقال دانش فنی، جلوگیری از خام فروشی و خلق ارزش افزوده عظیم، جذب سرمایههای داخلی و خارجی،افزایش توان صادراتی و تامین کالاهای اساسی و باکیفیت از طریق توسعه صنایع مادر و تکمیل زنجیره صنایع معدنی و تحقق اشتغال پایدار و رفع محرومیت مناطق پیرامونی ایجاد شده است.
باورمندیم که صنعت و تولید به عنوان مهمترین زیرساخت توسعه اقتصادی کشور هنگامی که از سرمایه انسانی با توان علمی بالا، متخصص، خلاق و دیدگاهی همراه با نوآوری برخوردار باشد زمینه ساز رشد ، بالندگی، توسعه صنعتی و ایجادکننده اقتصادی پویا و تولید محور می شود.
هم راستا با سیاست های ابلاغی دولت محترم و بهره مندی از همه ظرفیت ها برای دستیابی به اهداف استقرار صنایع انرژی بر، استوارتر از همیشه گام بر می داریم، استقرار مناطق ویژه اقتصادی راهکاری اساسی برای تقویت بنیه صنعتی کشور و رونق تولید و رفع معضل بیکاری به شمار می آید که در وضعیت کنونی کشور، منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس با تکیه بر دانش فنی و مهندسی دست اندارکاران و حمایت های مسئولان کشوری و استانی توانسته منطقه ویژه را در ریل توسعه قرار دهد.
با توجه به منویات مقام معظم رهبری در راستای رونق تولید و در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی، برنامه های تکمیل زیرساخت های سرمایه گذاری در این چند ساله با همت و تلاش همه ی متولیان امر به وضعیتی مطلوبی رسیده است که این منطقه می تواند میزبان صنایع خرد و کلان باشد.
احسان انصاری
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد
مشوق های سرمایه گذاری و مزیت های کمکی در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد