.jpg)
شهرِ صنعتی کاوه در بیش از نیمقرن زندگانی و حضورِ خویش، فراز و فرودِ فراوانی را پشتِ سر گذاشته است و همچنان و هر روز میخواهد که پویا و پایدار و نامدار باشد. نامی که در همیشه تاریخِ ایران، نمادِ صنعت، پشتیبانی و راستی بوده است و اکنون نیز این سه کلیدواژه را سرلوحه کارها و برنامههای خود میداند. ارتقای جایگاهِ صنعت، اشتغال و تولید ملی با پشتیبانی و ارایه خدمات بهینه و درست در پرتوِ شفافیت و قانونمندی از فراخواستهای شرکتِ شهرِ صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه به شمار میرود.
شهرِ صنعتی کاوه با موقعیتِ جغرافیایی منحصر به فرد، زیرساختهای مورد نیاز و امکانات پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی و برقراری ارتباطاتِ تجاری بینالمللی، فعالیتهای عملیاتی منطقه ویژه اقتصادی خود را در نیمه دومِ سالِ 1393 آغاز کرد تا نقشی بهتر و موثرتر در چرخه اقتصاد و تولیدِ کشور داشته باشد.
منطقه ویژه اقتصادی کاوه با داشتنِ گمرگِ اختصاصی، هابِ سوخت، انبارهای سرپوشیده و روباز، ایستگاهِ راهآهنِ اختصاصی و دهکده لجستیکِ روزآمد با بهکارگیری تجهیزاتِ مدرنِ تخلیه و بارگیری، ضمنِ تسهیل و تسریع در فرآیندِ تخلیه و بارگیری انواع و اقسامِ محمولههای بارِ تجار و واحدهای صنعتی، گامِ مهمی در راستای تخلیه و بارگیری ایمن و مطابق با استانداردهای بینالمللی در پهنه مرکزی کشور برداشته است.
منطقه ویژه اقتصادی کاوه با برنامههای توسعه و تامینِ زیرساختهای موردِ نیاز، تاکنون توانسته است پذیرای بسیاری از سرمایهگذران، کارآفرینان و برندهای مطرح کشور و منطقه باشد. پس از این نیز با همه توانِ خود میکوشد تا با بهسازی فرآیندها و ارتقای وضعِ موجود، توسعه پایدارِ شهر و منطقه را دنبال کند.
فرهاد هاشمی
مدیرعامل و نایبرییسِ هیات مدیره
شرکتِ شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه
مزایای منطقه ویژه اقتصادی کاوه :
گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه
استقرار دو شعبه مجهز از گمرک جمهوری اسلامی ایران شامل گمرک ساوه و گمرک منطقه ویژه اقتصادی است که با مدیریت واحد و زیرنظر اداره کل گمرک استان مرکزی و با در اختیار داشتن کادری متخصص و مجرب و زیرساخت های تأمین شده از سوی منطقه ویژه اقتصادی کاوه به شرکت های بازرگانی، تولیدی و خدماتی، خدمات رسانی می نماید. هم اکنون کلیه رویه های گمرکی و همچنین مجوزهای ذیل در گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه اجرایی است: